Home
Over mij
Praktijkruimten
Interessante links
Contact
Wat kunt u zelf doen

 

 

 

 

 

Mijn naam is Kinie Dieckmann, ik ben mijn pedicure praktijk gestart in juni 2005 in IJsselstein. In 2008 naar Son en Breugel verhuisd en hier mijn praktijk opnieuw opgestart, in eerste instantie op een kamer bij mij aan huis, maar voornamelijk werkte ik ambulant (bij mensen aan huis). In 2012 begonnen de veranderingen voor de klanten met diabetes en de zorgverzekeraars en omdat ik mezelf gespecialiseerd had in voetbehandelingen bij mensen met diabetes ben ik hierin meegegaan, zodat mijn diploma's de waarde bleven houden die ze hadden, maar ook omdat ik persoonlijk het medische aspect van voetzorg interessanter vind dan het cosmetische aspect. 

September 2013 ben ik begonnen met het huren van een ruimte binnen Stichting Gezondheidcentra Eindhoven (SGE), bij de huisartsen praktijk op winkelcentrum Woensel ben ik een praktijk begonnen op de woensdag. Op deze manier kan ik als ik iets aan de voeten zie wat ik niet vertrouw, meteen contact zoeken met de Podotherapeut of de huisarts.

Juli 2015 ben ik bij nog 2 gezondheidcentra's een ruimte gaan huren, op dinsdagochtend bij SGE de Akkers en op donderdagmiddag bij SGE Tongelre.

Naast de ruimten die ik huur werk ik ook nog ambulant, dat wil zeggen dat ik dan naar u toe kom voor een voetbehandeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pedicure Kinie  |  pedicure-kinie@live.nl